THE PLASTIC SOUP IS UNDER ATTACK !!!

12 november 2022

THE PLASTIC SOUP IS UNDER ATTACK !!!

Voor deze expositie willen wij de beschouwer laten zien dat plastic indien niet op zee, rivier of kanaal goed te misbruiken is om kunst mee te creëren. Of op de plastic soep te reageren met kunst middels een schilderij, cartoon, gedicht of strip.

Zo zijn wij dus geen Wereld verbeteraars, maar wij hopen u wel te raken met ons werk. Beeldend kunstenaar Pieter Zandvliet heeft uiteraard kunstenaars, maar tevens performance kunstenaars, striptekenaars, cartoonisten en mensen uit de straatkunst Wereld bij elkaar gebracht om eens na te denken over één of meerdere werken voor ,“THE PLASTIC SOUP IS UNDER ATTACK !!!“. De werken kunnen worden aangekocht en als de expositie op reis gaat moeten de kunstenaars mogelijk weer nieuwe werken maken. Wij willen bij de expositie een klein winkeltje waar eventueel producten van de kunstenaars te koop zijn als BV dichtbundels, strips, fanzines, shirts etc. te koop zullen zijn.

Er is zo mogelijk ook een mogelijkheid voor performance kunst.

Voor interesse kunt u een email sturen naar info”pieterzandvliet.com

Share!

Facebook
Twitter
WhatsApp
I made this song Little Star by Boetlek Underground Escape for my dearest wife Sandra Tum with my dear friend Serge Epskamp. I hope you will...
Pieter Zandvliet(54) is kunstenaar. Zijn schilderijen hangen tot in Miami, Barcelona, New York, Duitsland, Argentinië, Guatemala en Engeland. Hij woont met zijn vrouw Sandra in...
Flowers in the field €259,00 In samenwerking met kunstenaar en vriend, Pieter Zandvliet, kwam dit zomerse model tot stand. Een prachtig boeket in roze borduursel...