THE PLASTIC SOUP IS UNDER ATTACK !!!

12 november 2022

THE PLASTIC SOUP IS UNDER ATTACK !!!

Voor deze expositie willen wij de beschouwer laten zien dat plastic indien niet op zee, rivier of kanaal goed te misbruiken is om kunst mee te creëren. Of op de plastic soep te reageren met kunst middels een schilderij, cartoon, gedicht of strip.

Zo zijn wij dus geen Wereld verbeteraars, maar wij hopen u wel te raken met ons werk. Beeldend kunstenaar Pieter Zandvliet heeft uiteraard kunstenaars, maar tevens performance kunstenaars, striptekenaars, cartoonisten en mensen uit de straatkunst Wereld bij elkaar gebracht om eens na te denken over één of meerdere werken voor ,“THE PLASTIC SOUP IS UNDER ATTACK !!!“. De werken kunnen worden aangekocht en als de expositie op reis gaat moeten de kunstenaars mogelijk weer nieuwe werken maken. Wij willen bij de expositie een klein winkeltje waar eventueel producten van de kunstenaars te koop zijn als BV dichtbundels, strips, fanzines, shirts etc. te koop zullen zijn.

Er is zo mogelijk ook een mogelijkheid voor performance kunst.

Voor interesse kunt u een email sturen naar info”pieterzandvliet.com

Share!

Facebook
Twitter
WhatsApp
  Het is pak hem eens lekker stevig beet ongeveer twee weken geleden dat de roemruchte zanger/gitarist voormalig model van kindermode maak blad de Knippie,...
Pieter Zandvliet wall, collection of Johan Morsink Zuidwolde