Goorlog

24 februari 2022

En dan wordt men wakker met weer zo’n ongelofelijke kut oorlog.

Putin stuurt zijn mannen de grens over, om zo laat die mafketel weten de nazi’s af te rekenen. Hij komt met allerlei stukjes geschiedenis aan die er in deze tijd niet meer toe doen, nou ja in geschiedenis boeken waar ze wat mij betreft zouden moeten blijven.

Men heeft het er nu steeds over dat sinds Putin zijn leger aan de grens met de Oekraïne parkeerde, er een oorlog dreigde. Maar om eerlijk te zijn was ik zelf verbaasd dat er niet eerder in Europa een oorlog zou uitbreken met al die in testosteron badende regeringsleiders. En dat allemaal nu wij weer vrij en blij zonder corona beperkingen mogen verder leven. Ik hoop niet dat wij binnenkort weer terug gaan verlangen naar die mooie corona tijd.

Er zou een regel moeten komen dat als een leider en of zijn trawanten iets met een oorlog willen oplossen waar in feite een mensen leven opeens niks meer waard is, opgenomen moet worden, want als er iets niet goed is, is het wel oorlog. Dan schakel je meteen de mogelijkheid van aanvallen en verdedigen uit. Zo moeilijk moet dat toch niet zijn? Uiteraard gaat dit nooit lukken, want het draait niet om mensen, maar zoals altijd en echt overal om geld. Ik bedoel we hebben het nu vooral over geld en niet zo vaak, en zeker niet vaak genoeg over de mensen in de Oekraïne. Het is allemaal weer om van te kotsen. Konden mensen maar zelf nadenken, zoals bijvoorbeeld de arme soldaten die vechten voor een imbeciele robot zonder geweten met een dikke plof kop door zichzelf gekozen als president van een enorm groot en mooi land. Pleur die wapens neer. Ik bedoel je bent een soldaat, als je wordt afgeschoten ben je vrijwel direct weer vergeten. Je leven geven of het van andere nemen hou toch op. We kunnen samen met zijn allen echt wel op een andere manier de leven mooier en belangrijker een stuk eerlijker maker dan op deze manier…..

Share!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Zandvliet Japan €279,00   Een samenwerking met Pieter Zandvliet mondt altijd uit in een prachtige maar ook interessante Mascolori. Kunst dat je overal mee naartoe...
Meer informatie: https://www.dalfsennet.nl/nieuws/474549/kunstenaar-in-beeld-met-expositie-pieter-zandvliet.html#  
I made this song Little Star by Boetlek Underground Escape for my dearest wife Sandra Tum with my dear friend Serge Epskamp. I hope you will...