Nieuwsbrief Februari 2022

21 februari 2022

Lekker ouderwets internet surfen

Gezellig dat u er weer bent! Zoals u kunt zien op de website waar ik u nu weer heen heb gelokt, kunt u in mijn portfolio tussen de schilderijen plaatjes van mijn hoofd in verschillende kleuren zien staan. Door hier op te drukken krijgt u steeds een serie van mijn tekeningen van de afgelopen jaren te zien.

Dieren, fantasie maar tevens sporters, muzikanten, uitvinders, dichters, mensen uit de film wereld, gangsters, Schoften, Schrijvers, freaks en bedenk het maar. Zo zit achter bijna iedere naam een verhaal waarmee u via google van alles te weten kunt komen op de persoon van de tekening. Ik garandeer u dat het de moeite waard is. Ik ben nog altijd bezig met mijn idee van 365 tekeningen in een boek die ik uiteraard zelf wil uitgeven. De naam heb ik al,”CHECK ONE”, nu alleen nog een sponsor.

Comiclopedia

Best trots ben ik op het feit dat u mij kunt vinden in de Comiclopedia samengesteld door Nederlands oudste stripwinkel Lambiek uit Amsterdam. Al bracht ik maar één strip uit, maar is in mijn werk mijn grote liefde voor het strip wezen altijd gebleven. U kunt mij en heel veel echtte geweldige striptekenaars vinden op deze link: https://www.lambiek.net/aanvang/zandvliet_pieter.htm

Een bezoek aan Lambiek is zeer aan te raden, Wat mij betreft zijn stripwinkels met platenwinkels, boekenwinkels en kringlopen sowieso het leukst om te bezoeken in een stad of dorp.

Atelier Dekker

Samen met edelsmid/buurman Henk Dekker ga ik werken aan sieraden die een combinatie gaan vormen van onze gezamenlijke kunde. Henk maakt ontwerpt en maakt prachtige sieraden waar van u een idee kunt krijgen op zijn website: https://atelierdekker.nl/

Op zijn Facebook staan recentere meesterwerkjes. Ik hou u uiteraard op de hoogte over onze samenwerking.

Funky designers

Samen met uitvinder/buurman Rolf Dunnink vormen wij de Funky designers. We hebben gezamenlijk al drie projecten voor schoenenwinkel/merk Mascolori uit Rotterdam. De Rolling stones schoen waar de bezoekers in kunnen zitten, Een hekje die gevormd wordt bestaande uit schoenen aan de voorgevel en onlangs een draaiende toren waar de nieuwste modellen in te zien zijn, Wij maken alleen dingen die nog nooit eerder gemaakt zijn, en zijn eigenlijk kunst objecten die soms bruikbaar zijn. We zijn nu druk bezig met een ontwerp voor het plafond van Mascolori. Maar er komen tevens kunstwerken die zo pan klaar een galerie of museum in zouden kunnen.

 

Vriendelijke groet Pieter Zandvliet

Share!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Zandvliet Japan €279,00   Een samenwerking met Pieter Zandvliet mondt altijd uit in een prachtige maar ook interessante Mascolori. Kunst dat je overal mee naartoe...
Meer informatie: https://www.dalfsennet.nl/nieuws/474549/kunstenaar-in-beeld-met-expositie-pieter-zandvliet.html#  
I made this song Little Star by Boetlek Underground Escape for my dearest wife Sandra Tum with my dear friend Serge Epskamp. I hope you will...