The Voice OVER

28 januari 2022

Wat erg mensen van dat gedoe rond the Voice, zo’n leuk programma. Niet dat ik er ooit naar heb gekeken, ik ben bij de soundmixshow al afgehaakt, zeg maar waar Marco Borsato zijn opleiding heeft genoten. Die arme Marco is mooi de lul, ik hoop nog steeds dat al de beschuldigingen op misverstanden, al is het maar voor mijn buurvrouw Annelies die groot fan is van Annelies, ik zei nog daar ben je toch veel te oud voor, ik bedoel ze is allang geen vijftien meer.

Net als iedereen, al mijn vrienden en vriendinnen die met veel plezier naar the Voice keken vind ik het verschrikkelijk voor allereerst de mogelijk misbruikte dames en hun familie. En wat te denken van de familie van de mogelijk misbruiker, wat moeten die mensen allemaal niet doorstaan, pure ellende. Maar ik vind het bijna even erg voor de kijkers die nu niet meer kunnen genieten van the Voice.

Uiteraard vind ik dat men ten alle tijden de handjes thuis moeten houden en den dames respecteren hoe ze er ook uitzien. Als ik een beetje door denk lijkt mij dat er nog veel meer programma’s zijn met bekende Nederlanders die zich wel eens schuldig hebben gemaakt aan seksuele intimidatie, dus er zal vast nog veel meer ellende naar buiten komen waar men het journaal en de praat programma’s fijn mee kan vullen. En natuurlijk gebeurt dit ook bij niet bekende Nederlanders, neem mijn vader bijvoorbeeld, maar goed dat is gelukkig geen bekende Nederlander waardoor ik dit met u kon delen. Ik ga er verder niet over uitweiden, maar ik weet zeker dat Marco, Ali en Rietrukker niet aan mijn vader kunnen tippen. Tot zover mijn vader.

Herinnert u zich nog Herman Brood, wat mij betreft één van de meest gemiste bekende Nederlanders. Die man viel ook op jonge meisjes, had er zelfs relaties mee. Dit valt te lezen in de geweldige boeken die Bart Chabot over Brood schreef. Maar buiten dat Brood voor zijn relaties uitkwam en de relaties van twee kanten waren werd hij volgens mij nooit aangeklaagd voor seksuele intimidatie. Zo zie je maar eerlijkheid duurt het langst. Herman heeft dus voor op Marco dat hij alles mocht van de onbekende Nederlanders, we tilde er allemaal niet zo zwaar aan. Het zou kunnen dat men er met terugwerkende kracht nog moeilijk over gaan doen, het leven van Brood, ik hoop dat ik dat dan niet meer mee maak.

Share!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Zandvliet Japan €279,00   Een samenwerking met Pieter Zandvliet mondt altijd uit in een prachtige maar ook interessante Mascolori. Kunst dat je overal mee naartoe...
Meer informatie: https://www.dalfsennet.nl/nieuws/474549/kunstenaar-in-beeld-met-expositie-pieter-zandvliet.html#  
I made this song Little Star by Boetlek Underground Escape for my dearest wife Sandra Tum with my dear friend Serge Epskamp. I hope you will...