Japie Holtzapffel voor verzonnen leugens

26 januari 2022

Als kunstenaar kom ik graag bij de mensen thuis, in het geval van Jaap Holtzapffel om hem na een kopstoot en wat gezellige loopkicks vriendelijk te vragen mijn foto te verwijderen van Facebook (https://www.facebook.com/koffietafelboekklashorst/photos/a.279080486291446/461665788032914/?type=3&theater, . Normaal mag men zoveel foto’s plaatsen van mij als men wil, geen probleem, beetje een zinloze bezigheid, maar dat even daar gelaten. Echter als je een foto van mij plaatst met daarbij ‘oplichter‘ en ‘Herman Brinkert‘, die past niet eens op een foto, ja, dan zit je je dubbel fout. Dan vraag ik, of je de foto vriendelijk, edoch zeer dringend, te verwijderen, en dan kom je aan met, dat ik een griezelige engerd ben, om er nog een foto van mij bij te plaatsen. Op de foto’s van jou te zien, als je niet de verkeerde foto’s van jezelf hebt geplaatst, vroeg ik mij af, of ze van voor je dood zijn. Echt hoor, ik zal er niet minder om slapen, maar ik ken je alleen van opdringerige mailtjes, of ik de door jouw geschreven biografie over Nederlands spannendste kunstenaar Peter Klashorst vooruit wil bestellen, ook mijn vrouw en al mijn Facebook vrienden kregen dit debiele en wel zeer onpersoonlijke mailtje van jou, Jaap Rotteappel, niet netjes. Ik vernam, dat je ook een biografie over kunstenaar Rob Scholte schreef, en veel boeken nooit naar de mensen, die een boek vooruit bestelden, verstuurde? Dat is op zijn zachts gezegd niet zo lief. Ik weet natuurlijk niet hoe de gewoontes zijn in jouw geboortestad Wenen, en ik respecteer ieders cultuur hoor, maar veel geloof in jouw schrijverschap krijg ik er niet van. En natuurlijk heb je de waarheid voor een goed boek niet nodig, er zijn genoeg geschiedenisboeken, waar je op zijn minst over de inhoud zou kunnen twijfelen. Ik ben een liefhebber van biografische boeken, vooral over mensen, die ik bewonder, tegendraads zijn (dus niet saai), waaronder zeker Rob Scholte, waarvan ik al twee boeken in mijn bibliotheek heb staan, en Peter Klashorst. Die van jou sla ik even over, want ik verwacht foto’s van Salvador Dali met daaronder een korte tekst in de trant van ‘hier is Peter Klashorst in het huwelijk getreden met zijn muze Gala,’ en meer van die niet kloppende feiten. Volgens mij ben je een hebberig naar ventje, die heel graag mensen lastig valt door je chronische gebrek aan aandacht. Het recept voor een leuke autobiografie, je kan liegen en bedriegen wat je wil, niemand koopt je boek en zo heb je wat te lezen in het gesticht, waar je thuis hoort, en wat beter is dan het ziekenhuis of erger… Waar veel mensen je maar wat graag in zouden trappen.
Succes met je leven, Jaap, en haal nu mijn foto er maar af. Cocksucker!

November 2020 werd Herman Brinkert te Arnhem vermoord op laffe wijze.

Ik draag dit stukje aan hem op.

Share!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Zandvliet Japan €279,00   Een samenwerking met Pieter Zandvliet mondt altijd uit in een prachtige maar ook interessante Mascolori. Kunst dat je overal mee naartoe...
Meer informatie: https://www.dalfsennet.nl/nieuws/474549/kunstenaar-in-beeld-met-expositie-pieter-zandvliet.html#  
I made this song Little Star by Boetlek Underground Escape for my dearest wife Sandra Tum with my dear friend Serge Epskamp. I hope you will...