Nieuwsbrief Januari 2022

15 januari 2022

Nieuwsbrief Januari 2022

                                                                                                                             Pieter Zandvliet

Nieuw boek!

Jawel, hij is er bijna, mijn tweede absurdistische roman na mijn zelf benoemde bestseller, “Mijn zoon Jordi de imbeciel”, en wel geheten: “Koffie koffie lekker bakkie koffie”. Waarin uiteraard mijn zoon Jordi weer een prominente rol heeft, waarin waanzin de leidraad is. U zou zeggen zoals in het echtte leven, maar dan toch even meer Pieters. Kunstenaar René Maagdenberg het “wonder van Meppel” en omlanden is druk bezig met het boek vorm te geven, ik ben benieuwd. Evenals in mijn eerste roman door mij zelf uitgebracht, door “uitgeverij Ontploft” staan er weer tal van tekeningen in het boek. Het boek wordt mogelijk gemaakt door koffiebrander Frans de Grebber, zowel René als de Frans spelen een niet onbelangrijke rol in het boek, waar van de titel naar een liedje van wijlen zangeres Rita Corita is genoemd. Mijn eerste Roman kunt u bij mij nog steeds bestellen met een kunstwerkje voor 25 Euro. Omdat u niet weet wat u zou kunnen verwachten hier een klein stukje letters uit dit eerste boek.

En zo geschiede, een vrolijke broeder haalde mij fluitend op, hij had waarschijnlijk de opdracht gekregen mij de kersverse vader opperkneus op te halen en Jordi nog niet gezien, want dan had hij niet zo vrolijk geweest en mij voorbereid op wat ik moest gaan meemaken. In een piepende rolstoel reed Manuel mij de lift in. We zijn er zei hij opgewekt toen de lift deuren weer open gingen. Ik werd voor een raam gereden en keek Manuel stom aan. Hij lachte en wees naar het raam waar ik blijkbaar doorheen moest kijken volgens hem, ik mocht er met mijn open wonden blijkbaar niet naar binnen. Ik staarde wezenloos naar binnen, daar zag ik Nuria mijn glimlachende vrouw met een enorm gedrocht in haar armen. Ze zwaaide lief naar mij, ik kotste tegen het raam en kon daardoor gelukkig niets meer zien. In paniek bracht Manuel mij terug naar mijn kamer. Ik heb volgens mij de hele nacht lijkbleek voor mij uit zitten staren, waarom was ik niet gewoon doodgebloed bij de automaat met de heerlijke versnaperingen. Wat ik daar in de armen van mijn vrouw had gezien, die het wonderwel had overleefd sloeg echt helemaal nergens op. Dit was een straf rechtstreeks uit de Hel van een Duivel die zijn klote zijn aars in lachte, altijd al een achterbakse tyfuslijder gevonden met zijn rottende lulletje. Broeder Manuel wilde mij gerust stellen, maar ook hij gaf uiteindelijk toe dat hij nog nooit zoiets had gezien. Jordi leek niet op een mens en al helemaal niet op een baby. Aan de dokter vroeg ik of Jordi een waterhoofd had, waarop hij mij met medelijden nee schuddend aan keek. Echt niet vroeg ik verbaasd, Nee zei hij, daar is zijn hoofd te groot voor.

Nieuwe website

De Webfabriek alhier uit Nieuwleusen heeft een puike website voor mij gebouwd waar ik blij mee ben. Hij is overzichtelijk en geordend, helemaal zoals ik niet ben, maar waar de bezoeker plezier aan beleeft zonder naar de nodige pijnstillers of ander soortige drugs te hoeven grijpen. U bent er nu toch dus kunt u net zo goed een kijkje nemen.

Blijdorp ZOO blouse

Net uitgebracht door het Rotterdamse shirt en interieur merk Wolff Blitz is mijn Blijdorp ZOO blouse. Voor deze blouse heb ik mij laten inspireren door beesten die in de diergaarde wonen, waaronder Bokito. Nu moet ik eerlijk bekennen dat het musje met het mutsje uit mij fantasie is ontsproten (sorry voor de puristen) U kunt uiteraard de Blouse bij Wollf Blitz of Mascolori kopen, maar u kunt hem tevens bestellen op de website van Wolff Blitz. https://www.wolffblitz.com/nl/

Er komt nog het één en ander aan, maar daarin meer volgende maand.

 

Vriendelijke groet

Pieter

Share!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Zandvliet Japan €279,00   Een samenwerking met Pieter Zandvliet mondt altijd uit in een prachtige maar ook interessante Mascolori. Kunst dat je overal mee naartoe...
Meer informatie: https://www.dalfsennet.nl/nieuws/474549/kunstenaar-in-beeld-met-expositie-pieter-zandvliet.html#  
I made this song Little Star by Boetlek Underground Escape for my dearest wife Sandra Tum with my dear friend Serge Epskamp. I hope you will...