Bedreigen met de dood

23 december 2021

Wereld kampioen kickboksen Rico Verhoeven sprak de mensen toe met een gehavend gezicht na zijn wedstrijd tegen Jamal Ben Saddik. Walgelijk om een miljoenen publiek zo toe te spreken, dit was ik niet gewend van de anders goed gesoigneerde super atleet. U begrijpt dat ik meteen een email met een andere naam heb aangemaakt op de computer van mijn buurman, en de bokser op zijn instagram pagina even heb verteld hoe ik denk over iemand die zijn publiek met de wonden in zijn gelaat toespreekt, ik kon echt niet anders dan Rico bedreigen met een pak slaag waar hij nooit meer overheen zou komen.

Beetje dom zou Koningin Maxima tegen mij zeggen, liefst in het Spaans dat klinkt net iets geiler.

Nu zou mijn bedreiging helemaal nergens op slaan en al helemaal niet op Rico Verhoeven die mij met een halve stoot als gezellig het hiernamaals zou inslaan, of in dit geval mijn buurman. IK vind wat of wie je ook bedreigd ten alle tijden zielig. Het is jezelf uit je zielige leven trekken om vervolgens de bedreigde het leven zuur te maken en jezelf gelukkig alleen in jouw kop een beetje belangrijker te maken. Zo las ik vanmiddag dat niet alleen zanger Marco Borsato is bedreigd omdat hij vrouwen onzedelijk en tegen hun wil zou hebben betast, er is nog steeds niet duidelijk of hij het gedaan heeft. Laat het over aan de rechter, je hebt er gewoon helemaal niks mee te maken hoe erg je er ook mee zit en er niet van kan slapen. En dan de familie die er al helemaal niks aan kan doen ook nog gaan bedreigen, walgelijk.

Neem bijvoorbeeld politicus Geert Wilders, je kunt het eens of oneens met de man zijn uitspraken zijn, hij heeft het recht en zeker als politicus te zeggen wat hij denkt, en dat is natuurlijk voor veel mensen kwetsend, maar gelukkig zijn er veel politici die de man van repliek kunnen dienen. En hetzelfde geld voor alle bedreigde politici, wetenschappers, zangers en iedereen op de Wereld die anders denkt, schrijf ze een email of brief en leg ze uit waarom jij anders denkt of over hoe je ze denkt, daar wordt de Wereld mooier van. Trouwens als je maar lang genoeg wacht gaan mensen vanzelf dood, daar hebben ze jouw echt niet voor nodig.

Share!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Zandvliet Japan €279,00   Een samenwerking met Pieter Zandvliet mondt altijd uit in een prachtige maar ook interessante Mascolori. Kunst dat je overal mee naartoe...
Meer informatie: https://www.dalfsennet.nl/nieuws/474549/kunstenaar-in-beeld-met-expositie-pieter-zandvliet.html#  
I made this song Little Star by Boetlek Underground Escape for my dearest wife Sandra Tum with my dear friend Serge Epskamp. I hope you will...