Kunst Licht winnaar is bekend

21 november 2021

DALFSEN – En wat zijn de lantaarnpalen in het centrum van Dalfsen mooi geworden! Ondernemers Elk en Lindenburg uit Dalfsen hebben in samenwerking met André Schuurman van gemeente Dalfsen, Fenneke Goutbeek van Het Atelier en Paulien Tempelman van Stichting “Kunst om Dalfsen” kunstenaars opgeroepen om een Kunst Licht tot Kunst Werk te maken.  

 

Tot 5 september kregen kunstenaars de tijd om er aan te werken. Bezoekers van Dalfsen konden met een Qrcode stemmen op hun favoriete lantaarnpaal. Pieter Zandvliet heeft met 118 punten van de 455 gewonnen.

 

Onder de stemmers is een workshop bij Fenneke Goutbeek verloot.  Vrijdagavond 1 oktober is dit mooie unieke project afgesloten. André Schuurman heeft na inspirerende woorden de prijs overhandigd aan de winnaar. De prijs is beschikbaar gesteld door Elk Dalfsen. Op naar het volgende verrassende project!

Share!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Meer informatie: https://www.dalfsennet.nl/nieuws/474549/kunstenaar-in-beeld-met-expositie-pieter-zandvliet.html#  
I made this song Little Star by Boetlek Underground Escape for my dearest wife Sandra Tum with my dear friend Serge Epskamp. I hope you will...
Pieter Zandvliet(54) is kunstenaar. Zijn schilderijen hangen tot in Miami, Barcelona, New York, Duitsland, Argentinië, Guatemala en Engeland. Hij woont met zijn vrouw Sandra in...